WK voetbal 2014 kwartfinales: Nederland vs Costa Rica – online (stream) kijken

Zaterdag speelt het Nederlands elftal tegen Costa Rica in de kwartfinale van het WK voetbal 2014. Uiteraard wil elke Nederlander deze voetbal wedstrijd live kunnen kijken. Als je in Nederland bent is dat niet zo moeilijk, maar als je op (vakantie) in het buitenland bent kan het moeilijker zijn een goede wk voetbal 2014 stream te vinden. In dit artikel leg ik uit hoe je in het buitenland deze wk 2014 kwartfinales wedstrijd gratis online (stream) kunt kijken.

Als je in het buitenland bent en het WK wil kijken loop je vaak tegen een probleen aan: De officiele NOS wk stream is geblokkeerd als je buiten Nederland bent.

Er zijn naar mijn idee drie goede manieren op de wedstrijd Nederland – Costa Rica te kijken.

1. Wk voetbal 2014 via een VPN kijken

Je kunt (vanuit het buitenland) een VPN verbinding leggen tussen jouw computer (in het buitenland) en een server (bijvoorbeeld in Nederland). Hierdoor wordt al je internetverkeer via deze server geleidt, waardoor websites denken dat jij je in Nederland bevindt (terwijl je in werkelijkheid ergens anders bent). Hierdoor kun je bijvoorbeeld wel de NOS wk stream bekijken, omdat de locatie beveiliging je dan niet herkent als een computer uit het buitenland.

Je moet om hier goed gebruik van te maken wel verbinding maken met snelle servers in Nederland, omdat de beeld anders schokkerig, vertraagd en slecht doorkomt. Daarom adviseer ik een betaald VPN abonnement te nemen. Dit kost ongeveer 5 euro per maand. Hiermee kun je dus een maand lang onbeperkt (beveiligd) via servers in andere landen internetten (met vele voordelen). Ik heb zelf De volgende VPN-abonnementen getest en deze werken, hebben snelle servers en zijn erg goedkoop en raad ik dus aan:

Veel servers:

Optie 2: Via de lokale officiele wk voetbal 2014 kwartfinales streams van het land zelf:

Je kunt ook via de officiele stream van het land waar je bent proberen te kijken. Het grootste voordeel is dat deze optie vaak gratis is, nadeel dat veel landen dit niet hebben én dat het commentaar in de taal van het land is en je dus minder lekker zit te kijken.
Voor een compleet overzicht van de streams van de verschillende landen kun je het beste hier of hier kijken.
Een kleine samenvatting van deze twee paginas:
Duitsland: ZDF

Optie 3: Via een gratis illegale WK voetbal 2014 kwartfinales stream kijken

Als derde optie zou je op zoek kunnen gaan naar een gratis illegale stream op internet. Ze zijn er ongetwijfeld, maar nagenoeg altijd van lage kwaliteit, maar deels beschikbaar én vaak in een of andere aparte taal. De fifa treedt dit jaar sterk tegen deze streams op, waardoor in ieder geval de streams van goede kwaliteit bijna niet tot niet te vinden zullen zijn.

 

MIjn advies luidt dus: Besteedt die vijf euro aan een VPN abonnement, je kunt dan onbeperkt alle wedstrijden in goede kwaliteit en met nederlands commentaar via de NOS stream kijken. Én veilig internetten in het buitenland (eigenlijk moet dit laatste al reden genoeg zijn..)

 


Veel servers:

1 Comment

  1. MIJN GELUID VAN MIJN LAPTOP WERK NIET MEER. IK HEB GEPROBEERD VAN MIJN GELUID TERUG IN STELLEN MAAR NIETS HET WERKT GEWOON NIET MEER HOOR. KAN JE MIJ A.U.B HIER MEE HELPEN HOOR. DANK U JAN JAMERS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Gax.nl Weblog

Theme by Anders NorénUp ↑