Magische Cirkels in Facebook

magische cirkels in facebook

magische cirkels in facebook

Kwam vandaag iets heel raars tegen op Facebook.com Zogenaamde Magische cirkels. Een facebook contact van mij had het in de status staan. Normaal gesproken ga ik niet op dergelijke dingen in (ik ben HOAX roeper eerste klas), maar ik wilde dit toch eens proberen.

Het nut ervan ontgaat mij, maar ze komen tevoorschijn door het in goede volgorde drukken op een aantal knoppen. Ik zal U kort uitleggen hoe je de magische cirkels tevoorschijn tovert in je eigen Facebook account.

Rare cirkels in facebook laten verschijnen en verdwijnen

Stap 1

Log in op je facebook account.  facebook is een soort van internationale Hyves (oke, met deze uitspraak ga ik veel mensen tegen het hoofd stoten), dus als je nog geen account hebt wellicht leuk om eens naar te kijken

stap 2

Druk nu de volgende knoppen achter elkaar in:

Pijltje Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag,  links, rechts, links, rechts, b, a, ENTER, omhoog, omlaag en de Magische facebook cirkels zullen verschijnen.

ga nu naar boven en naar beneden op de pagina en je zult de cirkels zien.

Stap 3

Om weer van de cirkels af te komen (jaja ze zijn leuk, maar voor even..) log je simpelweg uit en weer in en je kunt weer normaal gebruikmaken van je facebook profiel. Simpelweg herladen van de pagina (f5 knopje) werkt ook.

Veel plezier!


1 Comment

  1. Cirkels zien er nu anders uit ;) :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Gax.nl Weblog

Theme by Anders NorénUp ↑