GOOSE VPN promotiecodeGOOSE VPN is een van de meest geliefde en gebruikte VPN-aanbieders van dit moment. Ze hebben een heel goed netwerk met stabiele, snelle servers. En er komen continu nieuwe servers bij over de hele wereld. Ze ondersteunen alle functies die je van een VPN kan wensen (ook downloaden en Netflix). En het is een VPN die heel simpel te gebruiken is, voor jong en oud. Vandaag laat ik zien hoe je 30% korting op hun top-pakketten kan krijgen door een promotiecode te gebruiken.

30% korting op GOOSE VPN

Er is een manier om 30% korting te krijgen op de Unlimited pakketten van GOOSE VPN. Met deze pakketten heb je geen datalimiet, en kan je dus onbegrensd downloaden, streamen en surfen in complete anonimiteit. Volg daarvoor de volgende 2 stappen.

Stap 1: Ga naar de GOOSE VPN website via deze link

Stap 2: Vul bij je bestelling de volgende discount code in: PRIVACY

Dat was het al! Je hebt nu 30% korting op de Unlimited GOOSE abonnementen dankzij het invullen van de couponcode! En je eerste maand is gratis.

De kracht van GOOSE VPN kort samengevat

Je kan met GOOSE VPN eigenlijk alle pluspunten die VPN’s te bieden hebben benutten. Je kan onder meer:

  • Veilig verbinding maken met publieke wifi-hotspots
  • Anoniem downloaden (ook via P2P/torrentnetwerken, zonder kans op repercussies)
  • Anoniem surfen zonder restricties
  • Geografische blokkades omzeilen van bijvoorbeeld YouTube, Facebook, Uitzending Gemist, Hulu, Facebook, Skype en WhatsApp.
  • Overal ter wereld toegang tot onder andere het Nederlandse en Amerikaanse Netflix-aanbod van series en films.
  • Goedkoper online shoppen door met het IP-adres van een ander land websites te bezoeken (je kan dan soms korting krijgen).

Ik heb GOOSE VPN zelf uitgeprobeerd, en dit bevalt uitermate goed. Het is inmiddels ook een aanbieder die een solide reputatie heeft opgebouwd. Dus als je nog op zoek bent naar een hele goede en simpel te bedienen VPN (die werkt op zowel je computer, tablet en smartphone) dan hoop ik dat je veel plezier hebt van deze promotiecode en kan profiteren van een mooie korting!