John Snow

Game of Thrones seizoen 8 wordt op zondag 14 april 2019 in Amerika uitgezonden. Voor ons in Nederland is dat dus in de vroege morgen van maandag 15 april.

In Nederland is Game of Thrones exclusief te kijken bij Ziggo. Vanaf maandag 15 april is aflevering 1 van seizoen 8 om 21.00 uur beschikbaar via Ziggo GO en de Ziggo mediabox. Daarvoor heb je dus wel een Ziggo-abonnement nodig. Alle Game of Thrones nieuwtjes lees je bovendien bij Geenstijl.

Je kan Game of Thrones in Nederland kijken met een Ziggo Movies en Series XL pakket. Dan heb je voor €11,95 per maand toegang tot honderden series en films, en ook toegang tot HBO content. Inclusief Game of Thrones dus! Je kan online je abonnement afsluiten en binnen een uur kan je kijken. Maar dat kan alleen als je reeds internet en televisie hebt bij Ziggo. Daarbij is Movies en Series XL elke maand opzegbaar, dus je zou kunnen overwegen slechts voor Game of Thrones seizoen 8 een abonnementje af te sluiten voor 2 maanden.

Een tweede optie is dat je voor het Ziggo Alles-in-1-Max pakket gaat. Dan heb je internet, bellen en televisie van Ziggo. En met dit pakket heb je dus ook gelijk toegang tot HBO en Game of Thrones! Dit is vooral interessant als je toch al aan het spelen was met de gedachte over te stappen naar een nieuwe internetprovider. Dit is mogelijk het moment.

Game of Thrones seizoen 8 is het laatste seizoen

Seizoen 8 is het laatste seizoen in de reeks. Er zijn drie grote kampen die strijden om heerschappij over Westeros.

Cersei

Kamp 1: De Lannisters, Euron Greyjoy en een leger huurlingen dat door Cersei is afgekocht met het gestolen geld van de Tyrells. Cersei deinst nergens voor terug om op de Ijzeren Troon te blijven zitten. Nu al haar kinderen overleden zijn, heeft zij ook niets meer te verliezen behalve de Ijzeren Troon.

Daenerys en Tyrion

Kamp 2: Daenerys Targaryen, Jon Snow, Huize Stark, de Noordelijke Huizen en de wildlings. Dit is een behoorlijk divers gezelschap. Deanerys heeft inmiddels een aardig leger opgebouwd na haar overwinningen in Astapor, Yunkai en Meereen. De alliantie uit het Noorden, onder leiding van Jon Snow, heeft zich nu bij haar aangesloten.

Kamp 3: Het leger der doden. Inclusief een undead draak. Dat belooft wat. Één ding durven wij wel te voorspellen: er komt de nodige hoeveelheid dood, verderf en destructie aan. Geheel in de stijl van vorige seizoenen zullen ook in het laatste seizoen van Game of Thrones veel van onze favoriete karakters een gruwelijk lot treffen.

Je ziet het allemaal in het nieuwe en laatste seizoen Game of Thrones. Spannend!