Eweka kortingEweka is een van de grootste en bekendste usenet-providers van het moment. Ze staan bekend om hun snelle, stabiele servers / verbindingen en goede retentietijden. Eweka is helaas al enige tijd niet meer de goedkoopste usenet aanbieder, maar onderstaande kortingscode pakt dit probleem aan.

Via deze link krijg je het duurste pakket (100mbit), voor de prijs van het goedkoopste pakket: Klik hier.

Eweka is een van grootste usenet-aanbieders van de eerste generatie, ze bestaan al erg lang. Eweka staat met name bekend om zijn stabiele betrouwbare netwerk. Zij zijn (terecht) van mening dat de kwaliteit van een usenetprovider staat of valt met de snelheid en betrouwbaarheid van het netwerk.

Eweka heeft zoals gezegd een eigen server netwerk met een backbone van maarliefst 600 Gigabit/s waarmee ze de snelle verbinding aan weten te bieden. De huidige retentie bij Eweka op 1940 dagen en beide paketten hebben geen downloadlimiet. Een ander belangrijke eigenschap is het feit dat accountdelen toegestaan is, je kunt tot met maximaal 8 verschillende ip-adressen tegelijkertijd downloaden met één abonnement.

eweka-korting

Klik op deze link om het duurste pakket voor de prijs van het goedkoopste pakket aan te schaffen: http://bit.ly/eweka-korting