Bekijk het nieuwe seizoen Game of Thrones – Seizoen 7!

Game of ThronesKijk het nieuwe seizoen Game of Thrones via Ziggo!

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones gaat binnenkort van start! Vanaf 16 juli 2017 kunnen we zien hoe de families Lannister, Stark en Targaryen hun strijd voortzetten voor totaalheerschappij in Westeros. Tegelijkertijd wordt de dreiging uit het noorden steeds groter; in vorige seizoenen was de winter in aantocht, maar nu lijkt de winter definitief gearriveerd! We stevenen af op een bloedstollende climax in de reeds jaren voortdurende oorlog, en ongetwijfeld gaan we op epische wijze de ondergang van enkele hoofdpersonages meemaken in het nieuwe seizoen. Game of Thrones zou Game of Thrones namelijk niet zijn als er niet op schokkende wijze een einde komt aan de verhaallijnen van enkele van onze favoriete karakters!

Waar kan ik seizoen 7 van Game of Thrones kijken?

Game of Thrones is een serie van HBO, maar sinds begin dit jaar bestaat HBO Nederland niet meer. Alle rechten voor Game of Thrones in Nederland zijn bij Ziggo komen te liggen. Voorheen boden ook andere televisieproviders HBO in hun pakket aan (zoals KPN), maar vanaf dit jaar is dat dus verleden tijd. Ziggo heeft de exclusieve rechten op Game of Thrones in Nederland.

Wil je Game of Thrones seizoen 7 kijken? Dat kan onder meer met de volgende pakketten van Ziggo:

  • Ziggo Alles-in-1-Max (supersnel internet, tv & bellen. Met dit pakket heb je automatisch toegang tot Ziggo Movies & Series XL, waarmee je HBO-series zoals Game of Thrones kan kijken)
  • Of stel zelf je Ziggo-pakket samen (zorg wel dat je als extra optie “Ziggo Movies & Series XL” selecteert voor toegang tot Game of Thrones).

Bekijk Game of Thrones seizoen 7 exclusief bij: 

Game of Thrones bij Ziggo

Bestaande klanten van Ziggo kunnen zich vanaf nu dus ook abonneren op de nieuwe betaalzender, genaamd Ziggo Movies & Series XL. Via dit speciale kanaal kan men het film- en serieaanbod van HBO bekijken. Ben je reeds abonnee bij Ziggo en ben je geïnteresseerd in HBO-series, waaronder het nieuwe seizoen van Game of Thrones? Kijk dan op deze speciale HBO-pagina.

Bekijk de officiële trailer van Game of Thrones Seizoen 7

Hoe gaat het met enkele personages uit Game of Thrones?

CerseiCersei Lannister: Na de dood van Joffrey, Tommen en Myrcella heeft Cersei niks meer te verliezen. Compleet geconsumeerd door haat en macht, lijkt zelfs haar broer en minnaar Jamie van haar te vervreemden. Cersei heeft de macht in King’s Landing gegrepen en de verwachting is dat ze met ijzeren hand zal regeren. Daarbij zal ze alles op alles zetten haar greep op Westeros te versterken, en niets of niemand sparen.

Daenerys en TyrionDaenerys Targaryen & Tyrion Lannister: Daenerys is op weg naar Westeros, met haar vloot, haar draken en haar trouwe volgers. Als Hand of the Queen’s reist ook Tyrion met haar mee. Daenerys’ draken zijn inmiddels volgroeid en hebben ongekende destructieve capaciteiten. In het nieuwe seizoen zullen we de draken van Daenerys wellicht weer in actie zien, mogelijk tegen de legers van de Lannisters, of tegen de White Walkers!

John SnowJohn Snow & Sansa Stark: John en Sansa hebben Ramsay Bolton verslagen. Het noorden is hiermee grotendeels heroverd op de Bolton – Lannister alliantie. Nu Ramsay van het toneel verdwenen is, kunnen John en Sansa hun pijlen richten op King’s Landing. Tegelijkertijd weet John ook dat er een nog veel grotere dreiging uitgaat van het verre noorden; hij heeft immers reeds oog in oog gestaan met de White Walkers, en beseft zich de magnitude van het gevaar dat hun kant op komt.

Kijk het nieuwe seizoen Game of Thrones via Ziggo!

Game of Thrones seizoen 7

 

2 Comments

  1. Ellen Wandelee

    23/07/2017 at 22:51

    Waarom kan ik maar 1 aflevering van seizoen 7 kijken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Gax.nl Weblog

Theme by Anders NorénUp ↑